Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10444
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПанченко, Тарас Валентинович-
dc.contributor.authorPanchenko, Taras-
dc.contributor.authorФедорук, Юрій Васильвич-
dc.contributor.authorFedoruk, Yuriy-
dc.contributor.authorОстренко, Михайло Володимирович-
dc.contributor.authorOstrenko, Mykhailo-
dc.date.accessioned2024-03-13T12:28:39Z-
dc.date.available2024-03-13T12:28:39Z-
dc.date.issued2018-09-27-
dc.identifier.citationПанченко Т.В., Федорук Ю.В., Остренко М.В., Зміна вологості ґрунту залежно від попередників пшениці озимої в умовах центрального Лісостепу України. : Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Інноваційні технології в агрономії, агрохімії та екології. Землеустрій та кадастри у сучасних умовах: проблеми та вирішення: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 27-28 вересня 2018 року. – Біла Церква, 2018. – 24-25 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10444-
dc.descriptionProviding wheat plants, like other crops, with the necessary amount of moisture, as well as it rational use is one of the main requirements of crop production when growing wheat winter Conducting field research showed that, depending on the predecessors, the stock productive moisture in the soil layer 0-20 cm and 0-100 cm after their collection varies in wide boundaries A larger reserve of moisture in both the 0-20 cm and 0-100 cm soil layers was after predecessors are white mustard, peas, soybeans. Corn for grain and barley contained less moisture winteruk_UA
dc.description.abstractЗабезпечення рослин пшениці, як і інших культур, необхідною кількістю вологи, а також її раціональне використання є одною з основних вимог рослинництва при вирощуванні пшениці озимої. Проведення польових досліджень показало, що залежно від попередників запас продуктивної вологи в шарі ґрунту 0-20 см і 0-100 см після їх збирання коливається в широких межах. Більш великий запас вологи як в шарі ґрунту 0-20 см, так і в 0-100 см був після попередників гірчиця біла, горох, соя. Менше містилося вологи по кукурудзі на зерно і ячменю озимому.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectпшениця озима, попередники, вологість ґрунтуuk_UA
dc.subjectwinter wheat, precursors, soil moistureuk_UA
dc.titleЗміна вологості ґрунту залежно від попередників пшениці озимої в умовах центрального Лісостепу України.uk_UA
dc.title.alternativeChanges in soil moisture depending on the predecessors of winter wheat in the conditions of the central forest-steppe of Ukraine.uk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc633.11«324»:631.432.2(477.4)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirnik_tez 27-28.09.2018.pdf902,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.