Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-4 зі 4.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Використання експресного методу визначення загального вмісту пігментів у м'ясній сировиніКурінний, Богдан Григорович; Kurinnyy, Bogdan; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa
2018Критерії оцінки безпечності та якості м’яса птиціЛясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Мельник, Андрій Юрійович; Melnyk, Andriy; Богатко, Леонід Мечиславович; Bogatko, Leonid
2019Показники якості яловичини на агропромислових ринках м. Біла ЦеркваЛясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia
2016Застосування удосконалених методів визначення якості солених та маринованих грибів за їх ветеринарно-санітарної оцінкиБогатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Богатко, Леонід Мечиславович; Bogatko, Leonid