Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
ФАКУЛЬТЕТ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ
Ветеринарно-санітарної експертизи, гігієни продуктів тваринництва та патологічної анатомії імені Й.С. Загаєвського
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-4 зі 4.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Показники якості та товарознавча оцінка масла солодковершкового безлактозного "Селянського"
Джміль, Олег Володимирович
;
Dzhmil, Oleg
;
Хіцька, Оксана Анатоліївна
;
Khitska, Oksana
;
Джміль, Володимир Іванович
;
Dzhmil, Volodymyr
2021
Показники якості та товарознавча оцінка маринованих грибів
Лагода, Олександр Oлександрович
;
Lagoda, Oleksandr
;
Джміль, Володимир Іванович
;
Dzhmil, Volodymyr
2021
Показники якості та товарознавча оцінка "Кисломолочного сиру"
Осадчук, Сергій Вячеславович
;
Osadchuk, Sergii
;
Джміль, Володимир Іванович
;
Dzhmil, Volodymyr
2021
Показники якості та товарознивча оцінка сметани
Швець, Аліна Василівна
;
Shvets, Alina
;
Джміль, Володимир Іванович
;
Dzhmil, Volodymyr
Перегляд
Автор
1
Хіцька, Оксана Анатоліївна
1
Швець, Аліна Василівна
.
< попередня
Тема
4
quality
4
товарознавча оцінка
4
якість
3
falsification
3
fat content
3
жирність
3
фальсифікація
2
milk
2
молоко
1
butter
.
далі >
за датою випуску
4
2021
Has File(s)
4
true
Тип матеріалу
4
Тези доповідей, Матеріали конфере...