Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
ФАКУЛЬТЕТ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ
Ветеринарно-санітарної експертизи, гігієни продуктів тваринництва та патологічної анатомії імені Й.С. Загаєвського
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 21-24 зі 24.
назад
1
2
3
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Аналіз небезпечних факторів упродовж технологічного процесу виробництва ковбасних виробів
Мушенко, Владислав Олександрович
;
Mushenko, Vladyslav
;
Хіцька, Оксана Анатоліївна
;
Khitska, Oksana
2021
Показники якості та товарознивча оцінка сметани
Швець, Аліна Василівна
;
Shvets, Alina
;
Джміль, Володимир Іванович
;
Dzhmil, Volodymyr
2021
Клінічні та патолого-анатомічні особливості диплококозу телят
Шеверова, Ольга Сергіївна
;
Sheverova, Olga
;
Утеченко, Микола Валентинович
;
Utechenko, Mykola
2021
Оцінка показників безпечності м'яса за мікробіологічними показниками
Майстрова, Яна Віталіївна
;
Maistrova, Yana
;
Тишківська, Наталія Василівна
;
Tishkіvska, Natalii
Перегляд
Автор
6
Bukalova, Natalia
6
Букалова, Наталія Володимирівна
5
Лясота, Василь Петрович
4
Dzhmil, Volodymyr
4
Khitska, Oksana
4
Lyasota, Vasily
4
Tishkіvska, Natalii
4
Джміль, Володимир Іванович
4
Тишківська, Наталія Василівна
4
Хіцька, Оксана Анатоліївна
.
далі >
Тема
10
quality
10
якість
6
safety
5
безпечність
4
commodity assessment
4
товарознавча оцінка
3
falsification
3
fat content
3
food
3
foodstuff
.
далі >
за датою випуску
24
2021
Has File(s)
24
true
Тип матеріалу
20
Тези доповідей, Матеріали конфере...
3
Стаття
1
Відео