Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-5 зі 5.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Контроль безпечності та якості м’яса курчат-бройлерів за їх виробництваБогатко, Альона Федорівна; Bogatko, Aliona; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily
2023Проблеми екологічної безпечності харчових продуктів в УкраїніБукалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Prilipko, Tetiana
2023Вплив пребіотичного препарату Актиген на безпечність та якість продуктів забою індичок м’ясної продуктивностіКонопелько, А.В.; Konopelko, A.; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily
2023Гiгiєнiчнi вимоги до виробництва м᾽яса птицi подрiбненого та визначення його фальсифiкацiїБогатко, Альона Федорівна; Bogatko, Aliona; Богатко, Дмитро Леонідович; Bogatko, Dmytro
2023Сертифікація системи менеджменту безпечності харчової продукції відповідно до оновлених вимог FSSC 22000Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Prilipko, Tetiana; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa