Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-2 зі 2.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Спосіб покращення якісних показників картопляної сировини для виробництва чіпсів
Федорук, Юрій Васильович
;
Fedoruk, Yuriі
;
Федорук, Наталія Миколаївна
;
Fedoruk, Natalia
;
Лозінська, Тетяна Павлівна
;
Lozinska, Tatiana
2020
Суха суміш для морозива
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Федорук, Наталія Миколаївна
;
Fedoruk, Natalia
Перегляд
Автор
2
Fedoruk, Natalia
1
Fedoruk, Yuriі
1
Hrebelnyk, Oksana
1
Lozinska, Tatiana
1
Гребельник, Оксана Петрівна
1
Лозінська, Тетяна Павлівна
1
Федорук, Юрій Васильович
Тема
1
chips
1
dry mixture
1
growing conditions
1
heat treatment
1
ice cream
1
potato
1
whey protein concentrate
1
картопля
1
концентрат сироваткових білків
1
морозиво
.
далі >
за датою випуску
2
2020
Has File(s)
2
true