Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-2 зі 2.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Спосіб виробництва стерилізованого вершкового масла
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2022
Quality Evaluation Research of Low-Calorie Milk Ice Cream
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
Перегляд
Автор
2
Lomova, Neonila
2
Narizhniy, Serhiy
2
Наріжний, Сергій Анатолійович
1
Merzlov, Serhii
1
Minorova, Antonina
1
Rudakova, Tetiana
1
Мерзлов, Сергій Віталійович
1
Мінорова, Антоніна Володимирівна
1
Рудакова, Тетяна Василівна
Тема
2
якість
1
butter
1
low-calorie milk ice cream
1
microbiological indicators
1
microstructure
1
nutritional value
1
organoleptic indicators
1
physical and chemical indicators
1
production
1
structural and mechanical parameters
.
далі >
за датою випуску
1
2020
1
2022
Тип матеріалу
1
Патент
1
Стаття