Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 23.
назад
1
2
3
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Оцінка якості сухих молочних багатокомпонентних сумішей на принципах кваліметрії
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Моісеєва, Людмила Олексіївна
;
Moiseeva, Liudmyla
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2020
Біологічна цінність сухих молочних багатокомпонентних сумішей
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2020
Значення вибіркової дисципліни «Екотрофологія» у підготовці компетентнісно-орієнтованого фахівця для агропродовольчого сектора економіки
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tetyana
2020
Екологічні підходи до технології крем-меду та перспективи використання фітоекодобавок
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
2021
Modification of the properties of milk-fat emulsions with the phase structure of «oil in water» in the dependence on the mass part of the lipoid and the stabilizing systems
Stadnyk, Igor
;
Стадник, Ігор
;
Bodnarchuk, Oksana
;
Боднарчук, Оксана
;
Kopylova, Kateryna
;
Копилова, Катерина
;
Petrov, Pylyp
;
Петров, Пилип
;
Bal-Prylypko, Larysa
;
Баль-Прилипко, Лариса
;
Narizhniy, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
2021
Органолептичні показники та харчова цінність арахісу смаженого із мережі готельно-рестораних комплексів Київщини
Король-Безпала, Леся Петрівна
;
Korol-Bezpala, Lesia
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Маршалок, Вадим Анатолійович
;
Marshalok, Vadym
;
Мерзлова, Галина Вікторівна
;
Merzlova, Halyna
;
Шурчкова, Юлія Олександрівна
;
Shurchkova, Julia
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
2021
Особливості організації екологічно безпечного харчування студентів за різних форм навчання в умовах COVID -19
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Богатко, Надія Михайлівна
;
Bogatko, Nadiya
;
Гриневич, Наталія Євгеніївна
;
Grynevych, Nataliia
2021
Effect of protein and carbohydrate components upon quality parameters and viable probiotic bacteria content in milk mixtures during their drying and storage
Minorova, Antonina
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Romanchuk, Irina
;
Романчук, Ірина Олегівна
;
Verbytskyi, Sergii
;
Вербицький, Сергій Борисович
;
Danylenko, Svitlana
;
Даниленко, Світлана Григорівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Potemska, Oksana
;
Потемська, Оксана Володимирівна
;
Narizhniy, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
2021
Amino Acid Composition of Whey and Cottage Cheese Under Various Rennet Enzymes
Bilyi, Vadym
;
Білий, Вадим Юрійович
;
Merzlov, Serhii
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Mashkin, Yurii
;
Машкін, Юрій Олексійович
;
Merzlova, Halyna
;
Мерзлова, Галина Вікторівна
2021
Біотехнологічні аспекти застосування штамів з β-галактозидазною активністю у виробництві ферментованих молочних продуктів
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Моісеєва, Людмила Олексіївна
;
Moiseeva, Liudmyla
;
Даниленко, Світлана Григорівна
;
Danylenko, Svitlana
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
Перегляд
Автор
14
Narizhniy, Serhiy
14
Наріжний, Сергій Анатолійович
11
Minorova, Antonina
11
Мінорова, Антоніна Володимирівна
9
Krushelnytska, Natalia
9
Крушельницька, Наталя Леонідівна
7
Rudakova, Tetiana
7
Рудакова, Тетяна Василівна
4
Merzlov, Serhii
4
Merzlova, Halyna
.
далі >
Тема
2
buttermilk
2
cream
2
dairy desserts
2
dairy products
2
ecotrophology
2
lactase deficiency
2
nanoparticles
2
protein
2
rice flour
2
strains with β-galactosidase acti...
.
далі >
за датою випуску
10
2022
9
2021
4
2020
Has File(s)
23
true