Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 33.
назад
1
2
3
4
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2010
Ветеринарно-санітарна оцінка вершкового масла з антиоксидантами рослинного походження
Семанюк, Володимир Іванович
;
Semaniuk, Volodymyr
;
Салата, Володимир Зінов'євич
;
Salata, Volodymyr
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Присяжнюк, Наталія Михайлівна
;
Prysiazhniuk, Nataliia
2011
Порівняння методів визначання загального бактеріального обсіювання молока
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Семанюк, Володимир Іванович
;
Semaniuk, Volodymyr
;
Салата, Володимир Зінов'євич
;
Salata, Volodymyr
2011
Вплив бактеріального обсіменіння сирого молока в різні пори року на кількісний та якісний склад залишкової мікрофлори пастеризованого молока
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tеtyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
2008
Антиоксидантний потенціал рослинних добавок у молочному жирі
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
2005
Антиоксидантний потенціал ефірних олій спецій у молочному жирі
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
2003
Застосування біоантиоксидантів для підвищення стійкості вершкового масла
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
2004
Антиоксиданти біологічного походження у молочному жирі
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Ільніцький, Микола Григорович
;
Ilnitskiy, Мikolay
2012
Екологічні аспекти безпечного використання безфосфатних пральних порошків
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
2008
Антиоксидантний потенціал рослинних добавок у молочному жирі
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
2019
Профіль флейвору вершкового масла з біоантиоксидантами
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
Перегляд
Автор
33
Zagoruy, Ludmila
21
Dyman, Tatyana
21
Димань, Тетяна Миколаївна
16
Мазур, Тетяна Григорівна
15
Mazur, Tetyana
6
Kalinina, Galina
6
Калініна, Галина Петрівна
2
Hrebelnyk, Oksana
2
Salata, Volodymyr
2
Semaniuk, Volodymyr
.
далі >
Тема
5
species
5
пряні трави
4
red pepper
4
окисление
3
black
3
oxidation
2
functional products
2
pasteurized milk
2
raw milk
2
антиоксиданты
.
< попередня
далі >
за датою випуску
10
2020 - 2022
10
2010 - 2019
13
2003 - 2009
Has File(s)
33
true
Тип матеріалу
15
Тези доповідей, Матеріали конфере...
12
Стаття
5
Патент
1
Методичні рекомендації