Пошук


Поточні фільтри:


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 11-18 зі 18.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2013Поліпшення якості ковбасних виробів за допомогою біоантиоксидантівЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana
2011Антиоксидантні властивості рослинних олій у молочному жиріДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2007Методичні рекомендації щодо застосування антиоксидантів рослинного походження для гальмування авто окиснення молочного жируЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana
2005Спосіб гальмування автоокиснення молочного жируДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Домбровська, Юлія Олександрівна; Dombrovska, Julia
2005Спосіб гальмування автоокиснення молочного жируДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Губаненко, Володимир Миколайович; Gubanenko, Vladimir
2005Спосіб гальмування автоокиснення молочного жируДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana
2006Спосіб гальмування автоокиснення молочного жируДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2005Спосіб гальмування автоокиснення молочного жируДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila