Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 31-33 зі 33.
назад
1
2
3
4
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Використання порошку ягід асаї у технології функціональних продуктів
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мороз, Анна Михайлівна
;
Moroz, Anna
2021
Доцільність використання салату Мізуна у кулінарній продукції
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Луценко, Андрій Романович
;
Lutsenko, Andrey
2022
Comparative analysis of the diversity of bees in agroecosystem habitats
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Ященко, Сергій Андрійович
;
Yashchenko, Sergiy
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Димань, Наталія Олегівна
;
Dyman, Natalia
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
Перегляд
Автор
33
Zagoruy, Ludmila
21
Dyman, Tatyana
21
Димань, Тетяна Миколаївна
16
Мазур, Тетяна Григорівна
15
Mazur, Tetyana
6
Kalinina, Galina
6
Калініна, Галина Петрівна
2
Hrebelnyk, Oksana
2
Salata, Volodymyr
2
Semaniuk, Volodymyr
.
далі >
Тема
17
milk fat
17
антиоксиданти
17
молочний жир
13
окиснення
12
antioxidants
12
прянощі
7
antioxidant activity
7
bioantioxidants
7
spices
7
пероксидне число
.
далі >
за датою випуску
10
2020 - 2022
10
2010 - 2019
13
2003 - 2009
Тип матеріалу
15
Тези доповідей, Матеріали конфере...
12
Стаття
5
Патент
1
Методичні рекомендації