Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 21-30 зі 33.
назад
1
2
3
4
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Екологічні підходи до технології крем-меду та перспективи використання фітоекодобавок
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
2005
Спосіб гальмування автоокиснення молочного жиру
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Домбровська, Юлія Олександрівна
;
Dombrovska, Julia
2005
Спосіб гальмування автоокиснення молочного жиру
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Губаненко, Володимир Миколайович
;
Gubanenko, Vladimir
2005
Спосіб гальмування автоокиснення молочного жиру
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
2006
Спосіб гальмування автоокиснення молочного жиру
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
2005
Спосіб гальмування автоокиснення молочного жиру
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
2021
Особливості організації екологічно безпечного харчування студентів за різних форм навчання в умовах COVID -19
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Богатко, Надія Михайлівна
;
Bogatko, Nadiya
;
Гриневич, Наталія Євгеніївна
;
Grynevych, Nataliia
2022
Насіння амаранту – біологічно цінна добавка у технології молочних продуктів
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Роль, Наталія Валеріївна
;
Rol, Nataliia
2022
Аналіз споживання м'ясної снекової продукції студентами
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мігель, Єлизавета
;
Migel, Elizaveta
2021
Перспективи використання сенсорного аналізу у молочній промисловості
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Дирда, Вікторія Олександрівна
;
Dirda, Victoria
Перегляд
Автор
33
Zagoruy, Ludmila
21
Dyman, Tatyana
21
Димань, Тетяна Миколаївна
16
Мазур, Тетяна Григорівна
15
Mazur, Tetyana
6
Kalinina, Galina
6
Калініна, Галина Петрівна
2
Hrebelnyk, Oksana
2
Salata, Volodymyr
2
Semaniuk, Volodymyr
.
далі >
Тема
17
milk fat
17
антиоксиданти
17
молочний жир
13
окиснення
12
antioxidants
12
прянощі
7
antioxidant activity
7
bioantioxidants
7
spices
7
пероксидне число
.
далі >
за датою випуску
10
2020 - 2022
10
2010 - 2019
13
2003 - 2009
Тип матеріалу
15
Тези доповідей, Матеріали конфере...
12
Стаття
5
Патент
1
Методичні рекомендації