Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 31-40 зі 116.
назад
1
2
3
4
5
6
7
...
12
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2018-11
Managing quality and safety during the production of yoghurt with honey products
Merrzlov, Serhii
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Lomova, Neonila
;
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Narizhniy, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Rudakova, Tetiana
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Snizhko, Olha
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Viktor Voroshchuk, Viktor
;
Ворощук, Віктор Ярославович
2019
Профіль флейвору вершкового масла з біоантиоксидантами
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
2019
Інноваційні технології морозива із функціональними інгредієнтами
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2019
Функціональні інгредієнти у рецептурі низькокалорійного морозива
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2019
Вплив режимів теплової обробки молока на властивості кисломолочних продуктів
Куць, Юлія Анатоліївна
;
Kuts, Yuliia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2016
Формування якісних показників ферментованих молочних напоїв за різних видів закваски
Краснікова, Вікторія Олександрівна
;
Krasnikova, Viktoria
;
Кулик, Вікторія Костянтинівна
;
Kulyk, Viktoria
;
Стороженко, Тетяна Анатоліївна
;
Storozhenko, Tetyana
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
2010
Порівняльна характеристика сконструйованих біотехнологічним методом стабілізованих препаратів β-глюканази на сапоніті, цеолітумісному базальтовому туфі та цеоліті
Тобілевич, Тетяна Олександрівна
;
Tobilevuch, Tetyana
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
2010
Видова ідентифікація російського осетра (acipenser gueldenstaedtii) за допомогою полімеразної ланцюгової реакції
Дубін, Олексій Вікторович
;
Dubin, Oleksii
;
Шостак, Людмила Вікторівна
;
Shostak, Ludmila
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
2016
Харчові технології
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
2019
Ферментированный напиток из козьего молока с цикорием
Гребельник, Оксана Петровна
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
Перегляд
Автор
31
Narizhniy, Serhiy
31
Димань, Тетяна Миколаївна
30
Merzlov, Serhii
30
Мерзлов, Сергій Віталійович
29
Dyman, Tatyana
29
Наріжний, Сергій Анатолійович
16
Lomova, Neonila
16
Snizhko, Olha
16
Сніжко, Ольга Олегівна
15
Ломова, Неоніла Миколаївна
.
далі >
Тема
13
поживне середовище
10
nutrient medium
7
Chironomus larvae
7
йогурт
6
yogurt
6
антиоксиданти
6
молочна продуктивність
6
сиропридатність
6
харчові продукти
5
milk fat
.
далі >
за датою випуску
20
2013
17
2017
15
2016
12
2014
12
2019
10
2018
9
2012
8
2015
7
2010
6
2011
.
далі >
Has File(s)
116
true
Тип матеріалу
70
Стаття
40
Тези доповідей, Матеріали конфере...
2
Патент
1
Автореферат
1
Дисертація
1
Книга
1
Методичні рекомендації