Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 11-20 зі 45.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2011Проблема харчового лістеріозу в сучасних умовахДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2011Поліпшення якості жировмісних продуктів за допомогою антиоксидантів ролинного походженняЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana
2011Поліпшення якості жировмісних продуктів за допомогою антиоксидантів ролинного походженняДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana
2013Поліпшення якості ковбасних виробів за допомогою біоантиоксидантівЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana
2011Антиоксидантні властивості рослинних олій у молочному жиріДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2007Методичні рекомендації щодо застосування антиоксидантів рослинного походження для гальмування авто окиснення молочного жируЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana
2010Майбутнє харчування людиниКозярін, Іван Петрович; Kozyarin, Ivan; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana
2015Effect of beta-lactoglobulin genotypes on composition and technological properties of milk in Ukrainian Black-and-White dairy cattleDyman, Tatyana; Димань, Тетяна Миколаївна; Plivachuk, Olena; Плівачук, Олена Павлівна
2016Вплив комплексних генотипів капа-казеїну, бета-лактоглобуліну та пролактину на склад та технологічні властивості молока корів української чорно-рябої молочної породиПлівачук, Олена Павлівна; Plivachuk, Olena; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana
2014Розроблення тест- систем на основі ПЛР-РЧ для визначення видової належності тканин у складі харчових продуктівОблап, Руслан Васильович; Oblap, Ruslan; Новак, Наталія Борисівна; Novak, Natalia; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana