Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 21-24 зі 24.
назад
1
2
3
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2014
Теоретичні основи технологій харчових виробництв
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2021
Технологія вирощування та годівля мальків коропа
Король-Безпала, Леся Петрівна
;
Врадій, Олена Олександрівна
;
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Korol-Bezpala, Lesya
;
Vradiy, Elena
;
Lomova, Neonila
2021
Спосіб отримання збагаченого вершкового масла стерилізованого
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Мерзлов, Сергій Віталійович i
;
Merzlov, Serhii
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2022
Quality Evaluation Research of Low-Calorie Milk Ice Cream
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
Перегляд
Автор
24
Lomova, Neonila
23
Narizhniy, Serhiy
22
Наріжний, Сергій Анатолійович
13
Snizhko, Olha
13
Сніжко, Ольга Олегівна
10
Merzlov, Serhii
10
Мерзлов, Сергій Віталійович
4
Ворощук, Віктор Ярославович
3
Rudakova, Tetiana
3
Voroshchuk, Viktor
.
далі >
Тема
6
йогурт
5
butter
5
yogurt
4
honey
4
quality
4
апіпродукти
4
масло вершкове
4
мед
4
якість
3
antioxidants
.
далі >
за датою випуску
7
2020 - 2022
15
2010 - 2019
2
2004 - 2009
Has File(s)
24
true
Тип матеріалу
13
Стаття
5
Патент
4
Тези доповідей, Матеріали конфере...
1
Книга
1
Методичні рекомендації