Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 11-20 зі 21.
назад
1
2
3
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2011
Поліпшення якості жировмісних продуктів за допомогою антиоксидантів ролинного походження
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
2013
Поліпшення якості ковбасних виробів за допомогою біоантиоксидантів
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
2011
Антиоксидантні властивості рослинних олій у молочному жирі
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
2007
Методичні рекомендації щодо застосування антиоксидантів рослинного походження для гальмування авто окиснення молочного жиру
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
2005
Спосіб гальмування автоокиснення молочного жиру
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Домбровська, Юлія Олександрівна
;
Dombrovska, Julia
2005
Спосіб гальмування автоокиснення молочного жиру
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Губаненко, Володимир Миколайович
;
Gubanenko, Vladimir
2005
Спосіб гальмування автоокиснення молочного жиру
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
2006
Спосіб гальмування автоокиснення молочного жиру
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
2005
Спосіб гальмування автоокиснення молочного жиру
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
2021
Особливості організації екологічно безпечного харчування студентів за різних форм навчання в умовах COVID -19
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Богатко, Надія Михайлівна
;
Bogatko, Nadiya
;
Гриневич, Наталія Євгеніївна
;
Grynevych, Nataliia
Перегляд
Автор
21
Dyman, Tatyana
21
Zagoruy, Ludmila
10
Мазур, Тетяна Григорівна
9
Mazur, Tetyana
1
Bogatko, Nadiya
1
Dombrovska, Julia
1
Dyman, Natalia
1
Grynevych, Nataliia
1
Gubanenko, Vladimir
1
Ilnitskiy, Мikolay
.
далі >
Тема
15
антиоксиданти
14
milk fat
14
молочний жир
11
antioxidants
10
окиснення
10
прянощі
6
spices
5
пероксидне число
4
antioxidant activity
4
bioantioxidants
.
далі >
за датою випуску
2
2020 - 2022
8
2010 - 2019
11
2003 - 2009
Has File(s)
21
true
Тип матеріалу
9
Стаття
6
Тези доповідей, Матеріали конфере...
5
Патент
1
Методичні рекомендації