Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 11-20 зі 44.
назад
1
2
3
4
5
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2011
Проблема харчового лістеріозу в сучасних умовах
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
2011
Поліпшення якості жировмісних продуктів за допомогою антиоксидантів ролинного походження
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
2011
Поліпшення якості жировмісних продуктів за допомогою антиоксидантів ролинного походження
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
2013
Поліпшення якості ковбасних виробів за допомогою біоантиоксидантів
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
2011
Антиоксидантні властивості рослинних олій у молочному жирі
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
2007
Методичні рекомендації щодо застосування антиоксидантів рослинного походження для гальмування авто окиснення молочного жиру
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
2010
Майбутнє харчування людини
Козярін, Іван Петрович
;
Kozyarin, Ivan
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
2015
Effect of beta-lactoglobulin genotypes on composition and technological properties of milk in Ukrainian Black-and-White dairy cattle
Dyman, Tatyana
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Plivachuk, Olena
;
Плівачук, Олена Павлівна
2016
Вплив комплексних генотипів капа-казеїну, бета-лактоглобуліну та пролактину на склад та технологічні властивості молока корів української чорно-рябої молочної породи
Плівачук, Олена Павлівна
;
Plivachuk, Olena
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
2014
Розроблення тест- систем на основі ПЛР-РЧ для визначення видової належності тканин у складі харчових продуктів
Облап, Руслан Васильович
;
Oblap, Ruslan
;
Новак, Наталія Борисівна
;
Novak, Natalia
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
Перегляд
Автор
22
Zagoruy, Ludmila
21
Загоруй, Людмила Петрівна
11
Мазур, Тетяна Григорівна
10
Mazur, Tetyana
10
Novak, Natalia
10
Oblap, Ruslan
10
Новак, Наталія Борисівна
10
Облап, Руслан Васильович
5
Dubin, Oleksii
5
Plivachuk, Olena
.
далі >
Тема
16
антиоксиданти
15
milk fat
15
молочний жир
11
antioxidants
11
окиснення
11
прянощі
6
spices
6
пероксидне число
5
antioxidant activity
5
bioantioxidants
.
далі >
за датою випуску
3
2020 - 2023
28
2010 - 2019
13
2003 - 2009
Has File(s)
44
true
Тип матеріалу
29
Стаття
9
Тези доповідей, Матеріали конфере...
5
Патент
1
Методичні рекомендації