Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-3 зі 3.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2014
Вплив продуктів бджільництва на консистенцію та кислотність йогурту
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2014-12-25
Effect of bee products on the structural, mechanical and physico-chemical properties of yogurt
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2013
Підбір оптимальної закваски за біотехнології нового кисломолочного напою – йогурту
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
Перегляд
Автор
3
Snizhko, Olha
3
Сніжко, Ольга Олегівна
2
Lomova, Neonila
2
Narizhniy, Serhiy
2
Ломова, Неоніла Миколаївна
2
Наріжний, Сергій Анатолійович
1
Merzlov, Serhii
1
Мерзлов, Сергій Віталійович
Тема
3
honey
3
мед
2
acidity
2
pollen
2
yogurt
2
йогурт
2
кислотність
2
маточне молочко
2
пилок
1
beekeeping products
.
далі >
за датою випуску
2
2014
1
2013
Has File(s)
3
true
Тип матеріалу
3
Стаття