Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-3 зі 3.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2013
Дослідження умов ферментації сирної маси у виробництві термокислотних сирів
Орлюк, Юрій Тимофійович
;
Orlyuk, Yurij
;
Калмикова, Ганна Феодосіївна
;
Kalmykovа, Anna
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2021
Органолептичні показники та харчова цінність арахісу смаженого із мережі готельно-рестораних комплексів Київщини
Король-Безпала, Леся Петрівна
;
Korol-Bezpala, Lesia
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Маршалок, Вадим Анатолійович
;
Marshalok, Vadym
;
Мерзлова, Галина Вікторівна
;
Merzlova, Halyna
;
Шурчкова, Юлія Олександрівна
;
Shurchkova, Julia
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
2022
Поживність арахісу смаженого, який використовується в готельно-ресторанних комплексах Київщини
Король-Безпала, Леся Петрівна
;
Korol'-Bezpala, Lesya
;
Безпалий, Іван Федорович
;
Bezpalyi, Ivan
Перегляд
Автор
2
Король-Безпала, Леся Петрівна
1
Bezpalyi, Ivan
1
Hrebelnyk, Oksana
1
Kalinina, Galina
1
Kalmykovа, Anna
1
Korol'-Bezpala, Lesya
1
Korol-Bezpala, Lesia
1
Marshalok, Vadym
1
Merzlov, Serhii
1
Merzlova, Halyna
.
далі >
Тема
2
ash
2
carbohydrates
2
fat
2
білок
2
волога
2
вуглеводи
2
жир
2
зола
2
клітковина
1
cellulose
.
далі >
за датою випуску
1
2013
1
2021
1
2022
Has File(s)
3
true
Тип матеріалу
2
Стаття
1
Тези доповідей, Матеріали конфере...