Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-2 зі 2.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2019
Інноваційні підходи у виробництві морозива
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Федорук, Наталія Миколаївна
;
Fedoruk, Natalia
2021
Перспективи використання сенсорного аналізу у молочній промисловості
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Дирда, Вікторія Олександрівна
;
Dirda, Victoria
Перегляд
Автор
2
Hrebelnyk, Oksana
2
Гребельник, Оксана Петрівна
1
Dirda, Victoria
1
Fedoruk, Natalia
1
Zagoruy, Ludmila
1
Дирда, Вікторія Олександрівна
1
Загоруй, Людмила Петрівна
1
Федорук, Наталія Миколаївна
Тема
2
гедонічний метод оцінювання
1
dry ice cream mix
1
foaming
1
inulin
1
melting resistance
1
milkshakes
1
sensory properties
1
whey protein concentrate
1
whipped
1
гедонический метод оценки
.
далі >
за датою випуску
1
2019
1
2021
Has File(s)
2
true
Тип матеріалу
2
Тези доповідей, Матеріали конфере...