Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-2 зі 2.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2014
Вплив продуктів бджільництва на консистенцію та кислотність йогурту
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2022
Аналіз споживання меду в Україні
Король-Безпала, Леся Петрівна
;
Korol'-Bezpala, Lesya
;
Стах, Богдан Євгенович
;
Stach, Bogdan
Перегляд
Автор
1
Korol'-Bezpala, Lesya
1
Lomova, Neonila
1
Narizhniy, Serhiy
1
Snizhko, Olha
1
Stach, Bogdan
1
Король-Безпала, Леся Петрівна
1
Ломова, Неоніла Миколаївна
1
Наріжний, Сергій Анатолійович
1
Сніжко, Ольга Олегівна
1
Стах, Богдан Євгенович
.
далі >
Тема
2
honey
2
мед
1
acidity
1
consumer
1
nutritional value
1
rheological properties
1
royal jelly
1
sour-milk drink
1
бджолине обніжжя
1
кисломолочний напій
.
далі >
за датою випуску
1
2014
1
2022
Has File(s)
2
true
Тип матеріалу
1
Стаття
1
Тези доповідей, Матеріали конфере...