Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 13.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2008
Антиоксидантний потенціал рослинних добавок у молочному жирі
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
2008
Атиоксидантний потенціал рослинних добавок у молочному жирі
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Загоруй Lіudmila, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
2008
Антиоксидантний потенціал рослинних добавок у молочному жирі
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
2020
Перспективи використання рослинних добавок як інгібіторів окиснення харчових жирів
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
2007
Antioxidative potential of spices in milk fat
Dyman, Tatyana
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Загоруй, Людмила Петрівна
2011
Поліпшення якості жировмісних продуктів за допомогою антиоксидантів ролинного походження
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
2011
Поліпшення якості жировмісних продуктів за допомогою антиоксидантів ролинного походження
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
2007
Методичні рекомендації щодо застосування антиоксидантів рослинного походження для гальмування авто окиснення молочного жиру
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
2005
Спосіб гальмування автоокиснення молочного жиру
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Домбровська, Юлія Олександрівна
;
Dombrovska, Julia
2005
Спосіб гальмування автоокиснення молочного жиру
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Губаненко, Володимир Миколайович
;
Gubanenko, Vladimir
Перегляд
Автор
13
Zagoruy, Ludmila
12
Загоруй, Людмила Петрівна
11
Dyman, Tatyana
11
Димань, Тетяна Миколаївна
4
Mazur, Tetyana
4
Мазур, Тетяна Григорівна
1
Dombrovska, Julia
1
Gubanenko, Vladimir
1
Kalinina, Galina
1
Губаненко, Володимир Миколайович
.
далі >
Тема
13
антиоксиданти
12
milk fat
12
молочний жир
8
окиснення
7
antioxidants
7
spices
6
antioxidant activity
6
bioantioxidants
6
species
6
пероксидне число
.
далі >
за датою випуску
3
2010 - 2020
10
2005 - 2009
Has File(s)
13
true
Тип матеріалу
5
Патент
4
Тези доповідей, Матеріали конфере...
3
Стаття
1
Методичні рекомендації