Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-4 зі 4.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2016-12-22
Оптимальні гідродинамічні режими роботи роторно-вихрового емульсора при обробці сиркових мас
Шинкарик, Марія Миколаївна
;
Shynkaryk, Maria
;
Ворощук, Віктор Ярославович
;
Voroshchuk, Viktor
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Єресько, Георгій Олексійович
;
Yeres'ko, Heorgiy
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
2018-11
Managing quality and safety during the production of yoghurt with honey products
Merrzlov, Serhii
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Lomova, Neonila
;
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Narizhniy, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Rudakova, Tetiana
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Snizhko, Olha
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Viktor Voroshchuk, Viktor
;
Ворощук, Віктор Ярославович
2018
Розроблення програми НАССР для забезпечення якості і безпечності йогурту з апіпродуктами
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
;
Ворощук, Віктор Ярославович
;
Voroshchuk, Viktor
2022
Інноваційні підходи щодо визначення фруктози в молочних продуктах з комбінованим вуглеводним складом
Романчук, Ірина Олегівна
;
Romanchuk, Irina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Моісеєва, Людмила Олексіївна
;
Moiseeva, Liudmyla
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Білий, Вадим Юрійович
;
Bilyi, Vadym
;
Ворощук, Віктор Ярославович
;
Voroshchuk, Viktor
Перегляд
Автор
4
Narizhniy, Serhiy
3
Voroshchuk, Viktor
2
Lomova, Neonila
2
Snizhko, Olha
2
Ломова, Неоніла Миколаївна
2
Мерзлов, Сергій Віталійович
2
Сніжко, Ольга Олегівна
1
Bilyi, Vadym
1
Krushelnytska, Natalia
1
Merrzlov, Serhii
.
далі >
Тема
2
critical control points
2
quality
2
апіпродукти
2
йогурт
2
критичні точки контролю
2
небезпечний чинник
2
якість
1
by-products
1
carbohydrate composition
1
curd pastes
.
далі >
за датою випуску
2
2018
1
2016
1
2022
Тип матеріалу
3
Стаття
1
Тези доповідей, Матеріали конфере...