Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Технології виробництва молока і м’яса
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-3 зі 3.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2016
Оценка убойных качеств телят, выращенных в условиях ресурсоощадной технологии производства говядины
Ластовська, Ірина Олександрівна
;
Lastovska, Iryna
2016
Оценка убойных качеств телят, выращенных в условиях ресурсоощадной технологии производства говядины
Ластовская, Ирина Александровна
;
Ластовська, Ірина Олександрівна
;
Lastovska, Iryna
2017
Якість м`яса молоднячку свиней за різних умов утримання
Повод, Микола Григорович
;
Povod, Mykola
;
Луценко, Марія Михайлівна
;
Lutsenko, Mariia
;
Іжболдіна, Олена Олександрівна
;
Izhboldina, Olena
;
Грищенко, Сергій Миколайович
;
Grishchenko, Serhii
Перегляд
Автор
2
Lastovska, Iryna
2
Ластовська, Ірина Олександрівна
1
Grishchenko, Serhii
1
Izhboldina, Olena
1
Lutsenko, Mariia
1
Povod, Mykola
1
Грищенко, Сергій Миколайович
1
Ластовская, Ирина Александровна
1
Луценко, Марія Михайлівна
1
Повод, Микола Григорович
.
далі >
Тема
3
fat
3
жир
2
beef
2
chemical composition
2
protein
2
slaughter weight
2
taste evaluation
2
белок
2
білок
2
вихід туші
.
далі >
за датою випуску
2
2016
1
2017
Has File(s)
3
true
Тип матеріалу
2
Стаття
1
Тези доповідей, Матеріали конфере...