Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-7 зі 7.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Перспективи використання рослинних добавок як інгібіторів окиснення харчових жирів
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
2020
Перспективи підвищення біологічної цінності майонезів
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
2020
Екологічні підходи до технології крем-меду та перспективи використання фітоекодобавок
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
2021
Особливості організації екологічно безпечного харчування студентів за різних форм навчання в умовах COVID -19
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Богатко, Надія Михайлівна
;
Bogatko, Nadiya
;
Гриневич, Наталія Євгеніївна
;
Grynevych, Nataliia
2020
Использование микрозелени в технологии творожных продуктов
Загоруй, Людмила Петровна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Калинина, Галина Петровна
;
Kalinina, Galina
;
Мазур, Татьяна Григорьевна
;
Mazur, Tetyana
2021
Доцільність використання салату Мізуна у кулінарній продукції
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Луценко, Андрій Романович
;
Lutsenko, Andrey
2022
Comparative analysis of the diversity of bees in agroecosystem habitats
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Ященко, Сергій Андрійович
;
Yashchenko, Sergiy
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Димань, Наталія Олегівна
;
Dyman, Natalia
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
Перегляд
Автор
6
Загоруй, Людмила Петрівна
6
Мазур, Тетяна Григорівна
5
Kalinina, Galina
4
Калініна, Галина Петрівна
2
Dyman, Tatyana
2
Димань, Тетяна Миколаївна
1
Bogatko, Nadiya
1
Dyman, Natalia
1
Grynevych, Nataliia
1
Lutsenko, Andrey
.
далі >
Тема
2
екологія харчування
1
acid number
1
agroecosystems
1
alfalfa
1
antioxidants
1
bees diversity
1
biological value
1
caloric content
1
chemical composition
1
coronavirus disease COVID-19.
.
далі >
за датою випуску
4
2020
2
2021
1
2022
Has File(s)
7
true
Тип матеріалу
4
Тези доповідей, Матеріали конфере...
3
Стаття