Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 21-30 зі 76.
назад
1
2
3
4
5
6
...
8
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Дослідження показників якості концентрату сироваткових білків
Зайченко, Сергій Вікторович
;
Zaichenko, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2018
Розроблення програми НАССР для забезпечення якості і безпечності йогурту з апіпродуктами
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
;
Ворощук, Віктор Ярославович
;
Voroshchuk, Viktor
2017
Оптимізація технології подрібнення бджолиного обніжжя
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
2018
Продукти з комбінованим складом сировини
Паращенко, Владислав Ігорович
;
Parashchenko, Vladyslav
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2017
Ферментативний метод визначення біологічної цінності молочних продуктів із зерновим інгредієнтом для дитячого харчування
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2018
Discrete-impulsive input of energy in milk and dairy products processing processe
Vitenko, Tetiana
;
Вітенько, Тетяна Миколаївна
;
Voroshchuk, Viktor
;
Ворощук, Віктор Ярославович
;
Snizhko, Olha
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Narizhniy, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
2016
Первинна підготовка апіпродуктів у біотехнології кисломолочних напоїв
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
2014
Бар’єри – основа технології м’ясних продуктів гарантованої якості
Крижська, Тетяна Анатоліївна
;
Kryzhska, Tetiana
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2015
Дослідження впливу солі при солінні м’яса птиці на величину показника активності води аw, вмісту вологи та величину енергії зв’язку вологи з м’ясом
Карпенко, Надія Наумівна
;
Karpenko, Nadiia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2009
Отримання технологічно стійких емульсій у виробництві спредів
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
Перегляд
Автор
76
Narizhniy, Serhiy
28
Minorova, Antonina
28
Rudakova, Tetiana
28
Мінорова, Антоніна Володимирівна
28
Рудакова, Тетяна Василівна
17
Krushelnytska, Natalia
17
Крушельницька, Наталя Леонідівна
15
Lomova, Neonila
15
Ломова, Неоніла Миколаївна
14
Snizhko, Olha
.
далі >
Тема
12
dispersion
12
technological stability
12
технологічна стійкість
11
emulsion
11
емульсія
9
технологическая стойкость
7
emulsifier
7
fat globules
7
rice flour
7
spreads
.
далі >
за датою випуску
33
2020 - 2024
27
2010 - 2019
16
2004 - 2009
Has File(s)
76
true
Тип матеріалу
47
Стаття
27
Тези доповідей, Матеріали конфере...
1
Автореферат
1
Дисертація