Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-4 зі 4.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2014
Технологічні властивості молока кіз зааненської породи
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Пірова, Людмила Вікторівна
;
Pirova, Liydmila
2012
Розробка технології збитих сметанних десертів оздоровчого характеру
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
2024
Сенсорний аналіз структурованих молочних десертів з комбінованим складом сировини
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2024
Comparison of the effect of different rennet enzymes on the amino acid composition and sensory parameters of Lyubitelskyi cheese
Borshch, Oleksandr
;
Борщ, Олександр Олександрович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Mashkin, Yurii
;
Машкін, Юрій Олексійович
;
Osipenko, Inna
;
Осіпенко, Інна Станіславівна
Перегляд
Автор
2
Hrebelnyk, Oksana
2
Narizhniy, Serhiy
2
Гребельник, Оксана Петрівна
2
Наріжний, Сергій Анатолійович
1
Borshch, Oleksandr
1
Mashkin, Yurii
1
Minorova, Antonina
1
Osipenko, Inna
1
Pirova, Liydmila
1
Rudakova, Tetiana
.
далі >
Тема
4
консистенція
2
casein
2
titratable acidity
2
казеїн
2
консистенция
2
титрована кислотність
1
amino acids
1
colostrum
1
descriptors of sensory properties
1
fat
.
далі >
за датою випуску
2
2020 - 2024
2
2012 - 2019
Has File(s)
4
true
Тип матеріалу
3
Стаття
1
Тези доповідей, Матеріали конфере...