Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 15.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2004Свинарство та технологія виробництва свининиФесенко, Василь Федорович; Fesenko, Vasily; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі; Кузьменко, Петро Іванович; Kuzmenko, Peter; Бесулін, Віктор Іванович; Besulin, Viktor
2019Показник рН м’яса залежно від способів охолодженняВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatoliy; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentina
2019Розроблення технології мꞌякого сиру з термокислотною коагуляцієюВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentina; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolyu
2020Органолептична оцінка якості мꞌяса кролів новозеландської породиРоль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatoliy
2000Спосіб застосування гомогенату тимуса для індичокБесулін, Віктор Іванович; Besulin, Viktor; Нікітенко, Анатолій Мефодійович; Nikitenko, Anatolii; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolii; Резуненко, Володимир Ілліч; Resunenko, Volodymyr; Кашуба, Василь Іванович; Kashuba, Vasyl; Соболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Alexander; Булей, Наталія Володимирівна; Bulei, Natalia; Журбенко, Василь Андрійович; Zhurbenko, Vasyl; Шарандак, Василь Іванович; Sharandak, Vasyl; Сокольський, Віктор Пантелеймонович; Sokolskyi, Viktor
2002Ефективність використання різних селеновмісних сполук в годівлі гусенят, що вирощуються на м’ясоСоболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Alexander; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі
2020Встановлення критичних контрольних точок за системою НАССР за виробництва вершкового масла методом збиванняВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Роль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Слюсаренко, Алла Олександрівна; Sliusarenko, Alla; Слюсаренко, Сергій Володимирович; Sliusarenko, Sergii; Чернюк, Сергій Васильович; Chernyuk, Sergii; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі; Недашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr
2018Features of the HACCP plan development of the curd productionVovkohon, Alina; Вовкогон, Аліна Григорівна; Nadtochii, Valentyna; Надточій, Валентина Миколаївна; Hrebelnyk, Oksana; Гребельник, Оксана Петрівна; Fedoruk, Nataliya; Федорук, Наталія Миколаївна; Merzlova, Halina; Мерзлова, Галина Вікторівна; Kalinina, Halina; Калініна, Галина Петрівна; Kachan, Anatoliy; Качан, Анатолій Дмитрович
2019Вплив доїльних установок різних типів на якість та безпечність сирого молокаВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Федорук, Наталія Миколаївна; Fedoruk, Natalia; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Галай, Оксана Юріївна; Galay, Oksana; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі
2018Методичні вказівки і робочий зошит до практичних занять із технології виробництва продукції свинарства в умовах ННДЦ та індивідуальної роботи студентів денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня 6.090102 – бакалавр, зі спеціальності «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» за вимогами кредитно-модульної системиФесенко, Василь Федорович; Fesenko, Vasily; Кузьменко, Петро Іванович; Kuzmenko, Peter; Каркач, Петро Михайлович; Karkach, Peter; Соболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Alexander; Машкін, Юрій Олексійович; Mashkin, Yurii; Бількевич, Віта Володимирівна; Bilkevych, Vita; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі; Гришко, Віталій Анатолійович; Grishko, Vitaliі