Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів
Генетики, розведення та селекції тварин
Гігієни тварин та основ санітарії
Технології виробництва молока і м’яса
Технології виробництва продукції птахівництва та свинарства
Технології кормів, кормових добавок і годівлі тварин
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Хімії
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-4 зі 4.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2023
Застосування принципів HАССP під час виробництва молочних десертів з комбінованим складом сировини
Романчук, Ірина Олегівна
;
Romanchuk, Irina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Моісеєва, Людмила Олексіївна
;
Moiseeva, Liudmyla
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2023
Якість ферментованого молоковмісного продукту з комбінованим жировим складом
Андреус, Світлана Миколаївна
;
Andreus, Svitlana
;
Романчук, Ірина Олегівна
;
Romanchuk, Irina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Моісеєва, Людмила Олексіївна
;
Moiseeva, Liudmyla
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2023-12-12
Якісні показники ферментованого молоковмісного продукту з комбінованим складом сировини під час зберігання
Андреус, Світлана Миколаївна
;
Andreus, Svitlana
;
Романчук, Ірина Олегівна
;
Romanchuk, Irina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2023
Вплив умов ферментації на властивості молоковмісного продукту з комбінованим складом жирової фази
Андреус, Світлана Миколаївна
;
Andreus, Svitlana
;
Романчук, Ірина Олегівна
;
Romanchuk, Irina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
Перегляд
Автор
4
Rudakova, Tetiana
4
Наріжний, Сергій Анатолійович
4
Романчук, Ірина Олегівна
4
Рудакова, Тетяна Василівна
3
Andreus, Svitlana
3
Андреус, Світлана Миколаївна
2
Moiseeva, Liudmyla
2
Моісеєва, Людмила Олексіївна
1
Krushelnytska, Natalia
1
Minorova, Antonina
.
далі >
Тема
2
fermented milk-containing product
2
shelf life
2
органолептичні показники
2
термін зберігання
2
ферментований молоковмісний продукт
1
biological and chemical potential...
1
combined composition
1
combined products
1
critical control points
1
direct application preparations
.
далі >
Has File(s)
4
true
Тип матеріалу
2
Стаття
2
Тези доповідей, Матеріали конфере...