Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Автори Шурчкова, Юлія Олександрівна
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2021 | Органолептичні показники та харчова цінність арахісу смаженого із мережі готельно-рестораних комплексів Київщини | Король-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Маршалок, Вадим Анатолійович; Marshalok, Vadym; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Шурчкова, Юлія Олександрівна; Shurchkova, Julia; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana |
2021 | Оцінка меду як десерту в готельно-ресторанних комплексах. | Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Шурчкова, Юлія Олександрівна; Shurchkova, Yulia; Недашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Natalia |
2022 | Хімічний склад меду у раціонах відвідувачів готельно-ресторанних комплексів Білоцерківщини | Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Natalia; Недашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr; Шурчкова, Юлія Олександрівна; Shurchkova, Yulia; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna |