Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми sausage
Результати 1 до 6 із 6
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Аналіз та удосконалення технології напівкопчених ковбас на ТОВ МПЗ « Баварія», Київської області | Вовченко, Тетяна Вікторівна; Vovchenko, Tetyana |
2011 | Ветеринарно-санітарна оцінка ковбасних виробів за показниками якості та безпечності у ТОВ «Візит» м. Узин Київської області | Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr; Марченко, М.В.; Marchenko, М. |
2024 | Організація виробництва варено-копчених ковбас | Гулідов, Олександр Вікторович; Gulidov, Oleksandr |
2024 | Особливості технології виробництва сиров’ялених ковбас | Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Halyna; Крижак, Лілія Миколаївна; Kryzhak, Lilia |
2024 | Перспективи використання горіху фісташка (pistacia vera l.) у технології ковбасних виробів | Крижак, Лілія Миколаївна; Kryzhak, Lilia; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Halyna; Фіалковська, Лариса Володимирівна; Fialkovsks, Larisa |
2024 | Інноваційні полікомпонентні продукти на основі м’ясної та рибної сировини | Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мархай, Дарія Олександрівна; Marhai, Daria; Майстренко, Мирослава Сергіївна; Maistrenko, Myroslava |