Перегляд зібрання за групою - Теми sausage

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 6 із 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Аналіз та удосконалення технології напівкопчених ковбас на ТОВ МПЗ « Баварія», Київської областіВовченко, Тетяна Вікторівна; Vovchenko, Tetyana
2011Ветеринарно-санітарна оцінка ковбасних виробів за показниками якості та безпечності у ТОВ «Візит» м. Узин Київської областіБогатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr; Марченко, М.В.; Marchenko, М.
2024Організація виробництва варено-копчених ковбасГулідов, Олександр Вікторович; Gulidov, Oleksandr
2024Особливості технології виробництва сиров’ялених ковбасКалініна, Галина Петрівна; Kalinina, Halyna; Крижак, Лілія Миколаївна; Kryzhak, Lilia
2024Перспективи використання горіху фісташка (pistacia vera l.) у технології ковбасних виробівКрижак, Лілія Миколаївна; Kryzhak, Lilia; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Halyna; Фіалковська, Лариса Володимирівна; Fialkovsks, Larisa
2024Інноваційні полікомпонентні продукти на основі м’ясної та рибної сировиниЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мархай, Дарія Олександрівна; Marhai, Daria; Майстренко, Мирослава Сергіївна; Maistrenko, Myroslava