Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми rheological properties
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | Аналіз поживної цінності та реологічних показників м’яса курчат бройлерів | Козка, Ілля Миколайович; Kozka, Illia; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia |
2014 | Вплив продуктів бджільництва на консистенцію та кислотність йогурту | Ломова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Сніжко, Ольга Олегівна; Snizhko, Olha; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |
2009 | Сироватковий напій прямого підкислення | Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Skorchenko, Tetyana |