Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Browsing by Subject raw meat
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Аналіз і удосконалення технології м’ясних консервів | Головченко, Тетяна Євгеніївна; Golovchenko, Tatiana |
2020 | Використання експресного методу визначення загального вмісту пігментів у м'ясній сировині | Курінний, Богдан Григорович; Kurinnyy, Bogdan; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa |
2017-06 | Влияние эхинококкозной инвазии на безопасность и качество мясного сырья | Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Nataliіa; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Артеменко, Людмила Павлівна; Artemenko, Lyudmila; Гончаренко, Володимир Петрович; Goncharenko, Volodymyr; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Prilipko, Tatiana |
2024 | Вплив бактеріальних стартових культур на якісні показники готових виробів сирокопчених ковбас | Тараненко, Дмитро Анатолійович; Taranenko, Dmytro; Федорук, Наталія Миколаївна; Fedoruk, Natalia |
2017 | Компоненти теплообміну під час вільноконвективного охолодження моделі напівтуші | Кепко, Олег Ігорович; Kepko, Oleg; Чернюшок, О. А.; Chernyushok, O. |