Browsing by Subject raw meat

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Аналіз і удосконалення технології м’ясних консервівГоловченко, Тетяна Євгеніївна; Golovchenko, Tatiana
2020Використання експресного методу визначення загального вмісту пігментів у м'ясній сировиніКурінний, Богдан Григорович; Kurinnyy, Bogdan; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa
2017-06Влияние эхинококкозной инвазии на безопасность и качество мясного сырьяБукалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Nataliіa; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Артеменко, Людмила Павлівна; Artemenko, Lyudmila; Гончаренко, Володимир Петрович; Goncharenko, Volodymyr; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Prilipko, Tatiana
2024Вплив бактеріальних стартових культур на якісні показники готових виробів сирокопчених ковбасТараненко, Дмитро Анатолійович; Taranenko, Dmytro; Федорук, Наталія Миколаївна; Fedoruk, Natalia
2017Компоненти теплообміну під час вільноконвективного охолодження моделі напівтушіКепко, Олег Ігорович; Kepko, Oleg; Чернюшок, О. А.; Chernyushok, O.