Перегляд зібрання за групою - Теми rabbit meat

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 5 із 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2025Microbiological control of rabbit meat production during storage and salesБогатко, Альона Федорівна; Bogatko, Aliona; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Царенко, Тарас Михайлович; Tsarenko, Taras; Шевченко, Максим Віталійович; Shevchenko, Maksym; Пантелеєнко, Ольга Володимирівна; Panteleienko, Olga
2025Risk-based control of the safety and quality of rabbit meat during production and circulationBogatko, Aliona; Богатко, Альона Федорівна; Bogatko, Nadiіa; Богатко, Надія Михайлівна
2023Вплив згодовування різних сполук купруму на амінокислотний склад м’яса кролівКузьменко, Оксана Анатоліївна; Kuzmenko, Oksana; Титарьова, Олена Михайлівна; Tytariova, Olena; Горчанок, Анна Володимирівна; Horchanok, Anna
2025Державний контроль безпечності та якості м’яса кролів за виробництва та обігуБогатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia
2022-10-20Зміни хімічного складу продуктів забою кролів за згодовування сухого бурякового жому у складі комбікормівТитарьова, Олена Михайлівна; Tytariova, Olena; Кузьменко, Оксана Анатоліївна; Kuzmenko, Oksana