Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми quality control
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 1 до 9 із 9
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2024
Аналіз та організація технології виробництва курячих консервів
Дембіцький, Владислав Русланович
;
Dembitskyi, Vladyslav
2023
Аналіз та удосконалення технології виробництва лимонаду на ПрАТ «Фірма Полтавпиво»
Паращук, Анна Олександрівна
;
Paraschuk, Anna
2023
Аналіз та удосконалення технології напівтушок курячих охолоджених на ДТ «Птахофабрика «ПЕРЕМОГА НОВА» Черкаської області
Кречковський, Андрій Володимирович
;
Krechkovsky, Andriy
2023
Аналіз та удосконалення технології сирокопчених ковбасних виробів в умовах ФОП Маршалок В.В. Київської області
Касинець, Анастасія Василівна
;
Kasynets, Anastasia
2023
Аналіз та удосконалення технології яєчного меланжу на СТОВ «Старинська птахофабрика» Київської області
Гвоздьов, Роман Валерійович
;
Нvozdоv, Roman
2013
Експериментальна апробація показникв контролю якості спорових вакцин проти Сибірки згідно міжнародних рекомендацій
Головко, Анатолій Миколайович
;
Holovko, Anatolii
;
Ушкалов, Валерій Олександрович
;
Ushkalov, Valerie
;
Бабкін, М.В.
;
Babkin, M.
;
Мачуський, Олександр Вікторович
;
Machuskiy, Olexsandr
;
Скрипник, Валерій Григорович
;
Skrypnyk, Vareriy
;
Рубленко, Ірина Олександрівна
;
Rublenko, Iryna
2024
Організація виробництва біфідопродуктів
Зануда, Ярослав Віталійович
;
Zanuda, Yaroslav
2024
Організація виробництва яєчної локшини
Рудківський, Денис Володимирович
;
Rudkivskyi, Denys
2022
Інноваційні підходи щодо визначення фруктози в молочних продуктах з комбінованим вуглеводним складом
Романчук, Ірина Олегівна
;
Romanchuk, Irina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Моісеєва, Людмила Олексіївна
;
Moiseeva, Liudmyla
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Білий, Вадим Юрійович
;
Bilyi, Vadym
;
Ворощук, Віктор Ярославович
;
Voroshchuk, Viktor