Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми pudding
Результати 1 до 2 із 2
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Обґрунтування складу стабілізаційних систем для молочних десертів з комбінованим складом сировини | Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Романчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |
2023 | Шляхи розширення рецептурного складу напівфабрикатів із сиру кисломолочного | Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Шурчкова, Юлія Олександрівна; Shurchkova, Yulia |