Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми processed cheese
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | Вдосконалення способу виробництва плавленого сиру оздоровчого призначення | Шкуратенко, Марина Леонідівна; Shkuratenko, Maryna; Цехмістренко, Оксана Сергіївна; Tsekhmistrenko, Оksana |
2022 | Особливості технології плавлених сирів з підвищеною біологічною цінністю | Нікольський, Артем Вікторович; Nikolsky, Artem; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna |
2022 | Удосконалення технології перероблених сирів в умовах «Пирятинський сирзавод» | Сидоренко, Олександр Романович; Sydorenko, Oleksandr |