Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14503
Назва: | Аналіз технології виробництва молока в ПрАТ «Шамраївське» та його переробки в ТОВ «Андрушівський маслосирзавод» Житомирської області |
Інші назви: | Analysis of the technology of milk production at PJSC “Shamraivske” and its processing at “Andrushivskyi maslosyrzavod” LLC of the Zhytomyr Region |
Автори: | Добровольський, Андрій Олександрович Dobrovolskyi, Andrii |
Ключові слова: | корови;cows;плавлений сир;processed cheese;годівля;feeding |
Дата публікації: | 15-тра-2024 |
Видавництво: | Білоцерківський НАУ |
Бібліографічний опис: | Добровольський А. О. Аналіз технології виробництва молока в ПрАТ «Шамраївське» та його переробки в ТОВ «Андрушівський маслосирзавод» Житомирської області: кваліфікаційна робота бакалавра (204 - Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра технології кормів, кормових добавок і годівлі тварин; Наук. керівник О. М. Титарьова, доцент. — Біла Церква, 2024. — 48 с. |
Короткий огляд (реферат): | У кваліфікаційній роботі зроблено аналіз господарської діяльність ПрАТ «Шамраївське» та проаналізовано технології утримання і годівлі дійних та сухостійних корів. Встановлено, що енергетична поживність раціонів та вміст поживних речовин у них відповідає потребі корів. У складі кормосумішки є достатня кількість грубих, соковитих та концентрованих кормів. Умови утримання та доїння корів задовільні. Це підтверджено аналізом господарської діяльності господарства та продуктивністю тварин. Оцінка економічної ефективності виробництва молока у ПрАТ «Шамраївське» показала високу ефективність виробничих процесів. У роботі міститься оцінка діяльності ТОВ «Андрушівський маслосирзавод» та детальний аналіз технології виробництва сиру плавленого. Кваліфікаційна робота магістра складається з 48 сторінок, 5 таблиць, 16 рисунків, списку використаних джерел, що включає 30 найменування, 27 з яких – латиницею. |
Опис: | In the qualification work, an analysis of the economic activity of PJSC ―Shamraivske‖ was made and the technologies of keeping and feeding dairy and dry cows were analyzed. It was established that the energy content of the rations and the content of nutrients in them correspond to the needs of cows. The fodder mixture contains a sufficient amount of rough, juicy and concentrated fodder. Conditions for keeping and milking cows are satisfactory. This is confirmed by the analysis of the economic activity of the farm and the productivity of the animals. The assessment of the economic efficiency of milk production at ―Shamraivske‖ PJSC showed high efficiency of production processes. The work contains an assessment of the activity of LLC ―Andrushivskyi maslosyrzavod‖ and a detailed analysis of the technology of processed cheese production. The master's thesis consists of 48 pages, 5 tables, 16 figures, a list of used sources, which includes 30 names, 27 of which are in Latin. Key words: cows, feeding, processed cheese. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14503 |
УДК: | 636.2 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
204_D_Dobrovolskyi Andrii.pdf | 482,98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.