Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми physical and chemical indicators
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Quality Evaluation Research of Low-Calorie Milk Ice Cream | Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Ломова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina |
2023 | Аналіз та удосконалення технології адигейського сиру в умовах ТОВ «Мілк Груп» | Дудка, Валерія Олександрівна; Dudka, Valeriia |
2023 | Оцінка якості м’якого сиру від різного виробника | Поспєлова, Марина Леонідівна; Pospielova, Maryna; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana |
2023 | Щодо безпечності та якості гриба їстівного печериці (Agaricus) за технології використання розчину целюлаз і бурштинової кислоти | Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily |