Перегляд зібрання за групою - Теми moisture

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 6 із 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020The effective method of the yield of pea increasing in the steppe zone of UkraineSichkar, Vyacheslav; Kryvenko, Anna; Solomonov, Ruslan; Karpuk, Lesia; Січкар, В'ячеслав Іванович; Кривенко, Анна Іванівна; Соломонов, Руслан Вячеславович; Карпук, Леся Михайлівна
2016Вплив нової ресурсоощадної технології утримання на якість м’яса бугайцівЛастовська, Ірина Олександрівна; Lastovska, Iryna
2013Дослідження умов ферментації сирної маси у виробництві термокислотних сирівОрлюк, Юрій Тимофійович; Orlyuk, Yurij; Калмикова, Ганна Феодосіївна; Kalmykovа, Anna; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2009Другий хлібОстренко, Михайло Володимирович; Ostrenko, Mykhailo
2021Органолептичні показники та харчова цінність арахісу смаженого із мережі готельно-рестораних комплексів КиївщиниКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Маршалок, Вадим Анатолійович; Marshalok, Vadym; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Шурчкова, Юлія Олександрівна; Shurchkova, Julia; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana
2022Поживність арахісу смаженого, який використовується в готельно-ресторанних комплексах КиївщиниКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol'-Bezpala, Lesya; Безпалий, Іван Федорович; Bezpalyi, Ivan