Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми moisture
Результати 1 до 6 із 6
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | The effective method of the yield of pea increasing in the steppe zone of Ukraine | Sichkar, Vyacheslav; Kryvenko, Anna; Solomonov, Ruslan; Karpuk, Lesia; Січкар, В'ячеслав Іванович; Кривенко, Анна Іванівна; Соломонов, Руслан Вячеславович; Карпук, Леся Михайлівна |
2016 | Вплив нової ресурсоощадної технології утримання на якість м’яса бугайців | Ластовська, Ірина Олександрівна; Lastovska, Iryna |
2013 | Дослідження умов ферментації сирної маси у виробництві термокислотних сирів | Орлюк, Юрій Тимофійович; Orlyuk, Yurij; Калмикова, Ганна Феодосіївна; Kalmykovа, Anna; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |
2009 | Другий хліб | Остренко, Михайло Володимирович; Ostrenko, Mykhailo |
2021 | Органолептичні показники та харчова цінність арахісу смаженого із мережі готельно-рестораних комплексів Київщини | Король-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Маршалок, Вадим Анатолійович; Marshalok, Vadym; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Шурчкова, Юлія Олександрівна; Shurchkova, Julia; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana |
2022 | Поживність арахісу смаженого, який використовується в готельно-ресторанних комплексах Київщини | Король-Безпала, Леся Петрівна; Korol'-Bezpala, Lesya; Безпалий, Іван Федорович; Bezpalyi, Ivan |