Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми hygiene requirements
Результати 1 до 2 із 2
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | Контроль охолодженого м’яса курчат-бройлерів у супермаркетах за використання експресних і оптимізованих методик | Богатко, Альона Федорівна; Bogatko, Aliona |
2019 | Нормативне забезпечення забою великої рогатої худоби ( добробут тварин, якість і безпека продукції) | Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Козій, Василь Іванович; Koziy, Vasyl; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Утеченко, Микола Валентинович; Utechenko, Mykola |