Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми heat treatment
Результати 1 до 7 із 7
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2014 | Балластные тепловые потоки при термической обработке пищевых продуктов | Кепко, Олег Ігорович; Kepko, Oleg; Скарбовійчук, Олександр Михайлович; Skarboviichuk, Oleksandr; Федоров, Володимир Гаврилович; Fedorov, Volodymyr |
2019 | Вплив режимів теплової обробки молока на властивості кисломолочних продуктів | Куць, Юлія Анатоліївна; Kuts, Yuliia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |
2020 | Дослідження показників якості концентрату сироваткових білків | Зайченко, Сергій Вікторович; Zaichenko, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |
2014 | Особливості ферментації молока кіз зааненської породи | Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Пірова, Людмила Вікторівна; Pirova, Lyudmila |
2021 | Розроблення технології збагаченого спреду тривалого строку зберігання | Мігель, Єлизавета Ігорівна; Mihel, Yelyzaveta; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |
2020 | Спосіб покращення якісних показників картопляної сировини для виробництва чіпсів | Федорук, Юрій Васильович; Fedoruk, Yuriі; Федорук, Наталія Миколаївна; Fedoruk, Natalia; Лозінська, Тетяна Павлівна; Lozinska, Tatiana |
2025 | Якісні показники і димопроникність різних видів оболонок за використання у виробництві ковбасних виробів | Приліпко, Тетяна Миколаївна; Prilipko, Tetiana; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily; Богатко, Альона Федорівна; Bogatko, Aliona |