Перегляд зібрання за групою - Теми heat treatment

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2014Балластные тепловые потоки при термической обработке пищевых продуктовКепко, Олег Ігорович; Kepko, Oleg; Скарбовійчук, Олександр Михайлович; Skarboviichuk, Oleksandr; Федоров, Володимир Гаврилович; Fedorov, Volodymyr
2019Вплив режимів теплової обробки молока на властивості кисломолочних продуктівКуць, Юлія Анатоліївна; Kuts, Yuliia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2020Дослідження показників якості концентрату сироваткових білківЗайченко, Сергій Вікторович; Zaichenko, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2014Особливості ферментації молока кіз зааненської породиГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Пірова, Людмила Вікторівна; Pirova, Lyudmila
2021Розроблення технології збагаченого спреду тривалого строку зберіганняМігель, Єлизавета Ігорівна; Mihel, Yelyzaveta; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2020Спосіб покращення якісних показників картопляної сировини для виробництва чіпсівФедорук, Юрій Васильович; Fedoruk, Yuriі; Федорук, Наталія Миколаївна; Fedoruk, Natalia; Лозінська, Тетяна Павлівна; Lozinska, Tatiana
2025Якісні показники і димопроникність різних видів оболонок за використання у виробництві ковбасних виробівПриліпко, Тетяна Миколаївна; Prilipko, Tetiana; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily; Богатко, Альона Федорівна; Bogatko, Aliona