Перегляд зібрання за групою - Теми freezing

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 5 із 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Аналіз та удосконалення технології яєчного меланжу на СТОВ «Старинська птахофабрика» Київської областіГвоздьов, Роман Валерійович; Нvozdоv, Roman
2018Вплив режимів та температури заморожування на якість меланжу із яєць страусів африканськихФедорук, Наталія Миколаївна; Fedoruk, Natalia; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana
2023-10Лабораторні дослідження морозостійкості черешніШубенко, Лідія Анатоліївна; Shubenko, Lidiia; Шох, Світлана Сергіївна; Shoh, Svitlana; Павліченко, Андрій Андрійович; Pavlichenko, Andriy
2019-06-26Програма з навчальної дисципліни «Холодильна технологія»Штика, Людмила Іванівна; Shtyka, Liudmyla
2016-02Інтенсивність кріогенної обробки м’ясопродуктівКепко, Олег Ігорович; Kepko, Oleg; Чернюшок, O. A.; Chernyushok, O.; Федоров, Володимир Гаврилович; Fedorov, Volodymyr