Перегляд зібрання за групою - Теми cream

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 13 із 13
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Modification of the properties of milk-fat emulsions with the phase structure of «oil in water» in the dependence on the mass part of the lipoid and the stabilizing systemsStadnyk, Igor; Стадник, Ігор; Bodnarchuk, Oksana; Боднарчук, Оксана; Kopylova, Kateryna; Копилова, Катерина; Petrov, Pylyp; Петров, Пилип; Bal-Prylypko, Larysa; Баль-Прилипко, Лариса; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович
2020Аналіз та удосконалення технології суміші рослинно-вершкової з какао «Шоколадна» в ТМ «Сладосвіт» Черкаської областіАфанасьєва, Оксана В’ячеславівна; Afanasieva, Oksana
2018Використаня кореляції товарознавчих і теплофізичних характеристик вершків для їх експертизиКепко, Валентина Миколаївна; Федоров, Володимир Гаврилович; Кепко, Олег Ігорович; Пушка, Олександр Сергійович; Лісовий, Іван Олександрович; Kepko, Valentyna; Fedorov, Volodymyr; Kepko, Oleg; Pushka, Oleksandr; Lisovyi, Ivan
2025Вплив антиоксиданту таксифоліну на показники якості та безпечності молочних десертів протягом зберіганняМінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Седень, Ірина Анатоліївна; Seden, Iryna; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Бобокало, Сергій Вікторович; Bobokalo, Serhii; Соломон, Алла Миколаївна; Solomon, Alla
2024Дослідження структурно-механічних характеристик молочних десертів з комбінованим складом сировиниРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Осіпенко, Інна Станіславівна; Osipenko, Inna; Бовкун, Алла Олександрівна; Bovkun, Alla
2019Контроль показників якості та безпечності кисломолочних продуктів упродовж технологічного процесуХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2022Обґрунтування складу стабілізаційних систем для молочних десертів з комбінованим складом сировиниРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Романчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2024Організація виробництва сметаниРоманченко, Андрій Сергійович; Romanchenko, Andrii
2024Організація технології масла тривалого зберіганняКоваль, Антон Анатолійович; Koval, Anton
2023Спосіб визначення фальсифікації сметани і вершків рослинними оліямиБогатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Богатко, Альона Федорівна; Bogatko, Aliona; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Prilipko, Tetiana; Дудус, Тетяна Василівна; Dudus, Tatiana; Мягка, Катерина Сергіївна; Miagka, Kateryna
2020Спосіб виробництва стерилізованого вершкового масла різної жирностіЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2023Технологічні розрахунки в молокопереробній галузіГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhiy; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Федорук, Наталія Миколаївна; Fedoruk, Nataliia; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Король-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia
2023Удосконалення технології масла способом ПВЖВТерлецька, Марія Олександрівна; Terletska, Maria