Перегляд зібрання за групою - Теми cheese

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 8 із 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2014Балластные тепловые потоки при термической обработке пищевых продуктовКепко, Олег Ігорович; Kepko, Oleg; Скарбовійчук, Олександр Михайлович; Skarboviichuk, Oleksandr; Федоров, Володимир Гаврилович; Fedorov, Volodymyr
2023Вивчення та покращення технології сосисокМартиненко, Інна Олександрівна; Martynenko, Inna
2024Організація технології сосисок з сиромБуценко, Роман Сергійович; Butsenko, Roman
2013Особливості охолодження сиру під час дозріванняКепко, Олег Ігорович; Kepko, Oleg; Скарбовійчук, Олександр Михайлович; Skarboviichuk, Oleksandr
2014-12Оцінка ризиків і контроль показників безпечності та якості за виробництва сичугових сирівХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2023Оцінка якості м’якого сиру від різного виробникаПоспєлова, Марина Леонідівна; Pospielova, Maryna; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2018-02Розробка заняття «Технологія твердого сиру» з курсу «Технологія переробки продукції тваринництва з основами виробничої санітарії»Гирич, Людмила Владиславівна; Gyrych, Ludmyla
2018-03-02Тут народжуються сир і маслоШлапацька, Валентина Григорівна; Колісник, Олеся Іванівна; Shlapatska, Valentina; Kolisnyk, Olesia