Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми cheese
Результати 1 до 8 із 8
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2014 | Балластные тепловые потоки при термической обработке пищевых продуктов | Кепко, Олег Ігорович; Kepko, Oleg; Скарбовійчук, Олександр Михайлович; Skarboviichuk, Oleksandr; Федоров, Володимир Гаврилович; Fedorov, Volodymyr |
2023 | Вивчення та покращення технології сосисок | Мартиненко, Інна Олександрівна; Martynenko, Inna |
2024 | Організація технології сосисок з сиром | Буценко, Роман Сергійович; Butsenko, Roman |
2013 | Особливості охолодження сиру під час дозрівання | Кепко, Олег Ігорович; Kepko, Oleg; Скарбовійчук, Олександр Михайлович; Skarboviichuk, Oleksandr |
2014-12 | Оцінка ризиків і контроль показників безпечності та якості за виробництва сичугових сирів | Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana |
2023 | Оцінка якості м’якого сиру від різного виробника | Поспєлова, Марина Леонідівна; Pospielova, Maryna; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana |
2018-02 | Розробка заняття «Технологія твердого сиру» з курсу «Технологія переробки продукції тваринництва з основами виробничої санітарії» | Гирич, Людмила Владиславівна; Gyrych, Ludmyla |
2018-03-02 | Тут народжуються сир і масло | Шлапацька, Валентина Григорівна; Колісник, Олеся Іванівна; Shlapatska, Valentina; Kolisnyk, Olesia |