Перегляд зібрання за групою - Теми ash

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 6 із 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Біохімічний та хімічний склад біомаси вермикультури, вирощеної на посліді птиці, ферментованого прискореним методомОсіпенко, Інна Станіславівна; Osipenko, Inna; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2004Деякі показники якості м’яса курчат-бройлерів при використанні в їх раціонах добавок селенуСоболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Alexander
2021Органолептичні показники та харчова цінність арахісу смаженого із мережі готельно-рестораних комплексів КиївщиниКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Маршалок, Вадим Анатолійович; Marshalok, Vadym; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Шурчкова, Юлія Олександрівна; Shurchkova, Julia; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana
2023-10Особливості росту, розвитку та формування хімічного складу біомаси видів павловніїГументик, Михайло Ярославович; Humentyk, Mykhailo; Бордусь, Олена Юріївна; Bordus, Olena
2022Поживність арахісу смаженого, який використовується в готельно-ресторанних комплексах КиївщиниКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol'-Bezpala, Lesya; Безпалий, Іван Федорович; Bezpalyi, Ivan
2023Показники м’яса курчат-бройлерів за згодовування їм комбікорму із вмістом біомаси вермикультуриОсіпенко, Інна Станіславівна; Osipenko, Inna; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Поліщук, Анатолій Анатолійович; Polishchuk, Anatolii; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna