Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми acidity
Результати 1 до 6 із 6
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2014 | Вплив продуктів бджільництва на консистенцію та кислотність йогурту | Ломова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Сніжко, Ольга Олегівна; Snizhko, Olha; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |
2014 | Мікробіологічні процеси у молоці за різних температур зберігання | Приліпко, Тетяна Миколаївна; Prylipko, Tatyana; Гончар, Валентин Іванович; Honchar, Valentyn; Овчарук, Олег Васильович; Ovcharuk, Oleh; Шулько, Ольга Павлівна; Shulko, Olha |
2012 | Органолептичні та фізико-хімічні показники масла, виробленого у різні періоди року | Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochу, Valentyna |
2013 | Підбір оптимальної закваски за біотехнології нового кисломолочного напою – йогурту | Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Сніжко, Ольга Олегівна; Snizhko, Olha |
2010 | Якісний склад і санітарно-гігієнічні показники молока у різних умовах його одержання | Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna |
1998 | Якість молозива корів при різних термінах його видоювання та стан неспецифічної резистентності телят | Безух, Василь Михайлович; Bezukh, Vasyl; Левченко, Володимир Іванович; Levchenko, Volodymyr; Сахнюк, Володимир Володимирович; Sakhniuk, Volodymyr; Абдуллаєв, Шихкарим Махієвич; Abdullaev, Shikhkarim |