Перегляд зібрання за групою - Теми acidity

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 6 із 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2014Вплив продуктів бджільництва на консистенцію та кислотність йогуртуЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Сніжко, Ольга Олегівна; Snizhko, Olha; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2014Мікробіологічні процеси у молоці за різних температур зберіганняПриліпко, Тетяна Миколаївна; Prylipko, Tatyana; Гончар, Валентин Іванович; Honchar, Valentyn; Овчарук, Олег Васильович; Ovcharuk, Oleh; Шулько, Ольга Павлівна; Shulko, Olha
2012Органолептичні та фізико-хімічні показники масла, виробленого у різні періоди рокуНадточій, Валентина Миколаївна; Nadtochу, Valentyna
2013Підбір оптимальної закваски за біотехнології нового кисломолочного напою – йогуртуМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Сніжко, Ольга Олегівна; Snizhko, Olha
2010Якісний склад і санітарно-гігієнічні показники молока у різних умовах його одержанняНадточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna
1998Якість молозива корів при різних термінах його видоювання та стан неспецифічної резистентності телятБезух, Василь Михайлович; Bezukh, Vasyl; Левченко, Володимир Іванович; Levchenko, Volodymyr; Сахнюк, Володимир Володимирович; Sakhniuk, Volodymyr; Абдуллаєв, Шихкарим Махієвич; Abdullaev, Shikhkarim