Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Автори Nadtochiі, Valentyna
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | Автоматизоване виробництво твердих сирів: від формування до упаковки | Шпаківський, Олег Петрович; Shpakivskyi, Oleg; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochiі, Valentyna |
2024 | Впровадження «Sous Vide» технології у закладах громадського харчування | Іщенко, Ольга Вікторівна; Ishchenko, Olha; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochiі, Valentyna |
2024 | Застосування зернових інгредієнтів в технології сиркових виробів | Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochiі, Valentyna |
2023 | Особливості виробництва м'якого морозива | Романовський, Валерій Валентинович; Romanovsky, Valerii; Трофіменко, Роман Олександрович; Trofimenko, Roman; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochiі, Valentyna |