Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9988
Title: Брендинг як інструмент підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства
Other Titles: Branding as a tool to increase the competitiveness of the company's products
Authors: Саєнко, Вікторія Едуардівна
Sayenko, Victoria
Максимець, Вадим Володимирович
Maksimets, Vadim
Keywords: брендинг, асортимент морозива, популяризація бренду, комплексна рекламна компанія;branding, ice cream range, brand promotion, comprehensive advertising company
Issue Date: Nov-2022
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Саєнко В.Е., Максимець В.В. Брендинг як інструмент підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства // Економічні перспективи підприємництва в Україні: Міжнародна науково-практична конференція магістрантів і молодих вчених «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті»/ Інноваційні пріоритети у розвитку економіки та менеджменту. Біла Церква 17 листопада 2022. Наук. кер.: А.О. Шевченко. С.90-92.
Abstract: У роботі досліджено сутність поняття брендинг, зроблено аналіз основних брендів компанії, досліджено різноманіття шляхів популяризації та просування нових брендів морозива та визначено стратегії підвищення конкурентоспроможності продукції
Description: The work examines the essence of the concept of branding, analyzes the company's main brands, explores the variety of ways to popularize and promote new ice cream brands, and defines strategies for increasing the competitiveness of products.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9988
metadata.dc.identifier.udc: 658.8:330.131
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10.pdf735,15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.