Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9988
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСаєнко, Вікторія Едуардівна-
dc.contributor.authorSayenko, Victoria-
dc.contributor.authorМаксимець, Вадим Володимирович-
dc.contributor.authorMaksimets, Vadim-
dc.date.accessioned2024-02-13T17:32:26Z-
dc.date.available2024-02-13T17:32:26Z-
dc.date.issued2022-11-
dc.identifier.citationСаєнко В.Е., Максимець В.В. Брендинг як інструмент підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства // Економічні перспективи підприємництва в Україні: Міжнародна науково-практична конференція магістрантів і молодих вчених «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті»/ Інноваційні пріоритети у розвитку економіки та менеджменту. Біла Церква 17 листопада 2022. Наук. кер.: А.О. Шевченко. С.90-92.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9988-
dc.descriptionThe work examines the essence of the concept of branding, analyzes the company's main brands, explores the variety of ways to popularize and promote new ice cream brands, and defines strategies for increasing the competitiveness of products.uk_UA
dc.description.abstractУ роботі досліджено сутність поняття брендинг, зроблено аналіз основних брендів компанії, досліджено різноманіття шляхів популяризації та просування нових брендів морозива та визначено стратегії підвищення конкурентоспроможності продукціїuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectбрендинг, асортимент морозива, популяризація бренду, комплексна рекламна компаніяuk_UA
dc.subjectbranding, ice cream range, brand promotion, comprehensive advertising companyuk_UA
dc.titleБрендинг як інструмент підвищення конкурентоспроможності продукції підприємстваuk_UA
dc.title.alternativeBranding as a tool to increase the competitiveness of the company's productsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc658.8:330.131uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
10.pdf735,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.